Rozsądne jedzenie pomaga spalać kalorie

Jedz, bo głodówka jest fatalna

Trzeba
jeść, aby zrzucać
nadwyżkowe kilogramy. Jednak chudnąć
{trzeba|należy| rozsądnie. Białko przyspiesza
metabolizm aż o 25 procent. Białko należy włączać do śniadania, obiadu i wieczornego posiłku.
Źródłami białka są kurze jaja, mięso, produkty mleczne.
Optymalnie serwować
wspólnie białka zwierzęce oraz roślinne.
Potrzebne są również tłuszcze. Nie tyje
się od tłuszczu, ale wówczas, gdy
konsumujemy za dużo kalorii.
Tłuszcz trzeba spożywać w
małych ilościach – oliwa z oliwek,
olej lniany, kukurydziany, sojowy, rzepakowy są niezbędne w diecie. Tłuszcze zapewniają aż 30 procent energii, a
zatem należy konsumować prawie 70 gramów
tłuszczu dziennie. Tłuszcze dają sytość oraz limitują glukozę we krwi. Kaszadaje
sytość, ale nie tuczy. Możnaspożyć
6-7 łyżek kaszy regularnie i na pewno nie
przybędzie nam kilogramów. Dwie porcje owoców przydadzą się w planie żywienia, ale nie wolno jeść
winogron, bananów, śliwek – te owoce zawierają mnóstwto cukru. Można zjadać jabłka, truskawki,
pomarańcze, maliny, porzeczki, agrest. Owoce spożywa się po
dużych daniach, na deser, wtedy
idealnie się trawią i są niezwykle zdrowe. Po godzinie 18.00 nie należy zjadać owoców, bo nie uda się ich strawić przed snem. Około 40 gramów błonnika
każdego dnia powinna zjeść
każda kobieta, aby
szybko
spalić oraz poprawić własny metabolizm.
Smaczne jedzenie
oraz sytość pozwalają zrzucać kilogramy
w sposób błyskawiczny. Dlatego trzeba
przygotować rozsądne tracenie nadwagi.

 tabletki na odchudzanie tvn

tabletki odchudzające asystor slim

Komentowanie jest wyłączone.